Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás marharagu spagettivel

90 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A vöröshagymát az olajon megpirítjuk, majd rajta a fokhagymát. Megszórjuk pirospaprikával, a húst átforgatjuk benne, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk borral, takarékon félpuhára főzzük. Beletesszük a paradicsompürét, a zöldpaprikát, a reszelt zöldséget, a leveskockát, kevés vízzel felengedjük, fűszerezzük. Amikor a hús puha, hozzáadjuk a gombát, ha kicsit sok a leve, kevés liszttel vagy keményítővel sürítjük. Pici cukorral és a többi fűszerekkel ízlésünkre utána ízesítjük.

A spagettit az előírás szerint kifőzzük, ráhalmozzuk a ragut, tálalásnál reszelt sajttal megszórhatjuk.

Megjegyzés

Nem munka- és időigényes étel, csak a marhahús főzési ideje hosszabbítja meg a főzési időt.
- gaby53

Ezek is érdekelhetnek

Friss