Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát a vajon megdinszteljük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd a kockára vágott csirkemellet, és tovább
dinszteljük (ha szükséges, pici vizet is önthetünk alá). Amikor a hús kifehéredett, ételízesítőt, majoránnát és borsot teszünk rá. Ezután a szeletekre vágott gombát, a hámozott paradicsomot és a ketchupot adjuk a húshoz, végül ízlés szerint sózzuk.
Ha minden hozzávaló átpuhult, elzárjuk alatta a gázt, és hozzákeverjük a tejfölt.
Közben a burgonyát felkockázzuk, és olajban kisütjük.
A forró gombás csirkemellet a sült krumplira halmozzuk, és megszórjuk reszelt sajttal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre