Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás burgonyaleves galuskával

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A répákat felkarikázzuk, a hagymákat finomra, a burgonyát és a paradicsomot kis kockákra aprítjuk.
  2. Felhevített zsiradékon, a zöldségeket a hagymákkal megdinszteljük, majd rajta a gombát is. Meghintjük liszttel, kevés pirospaprikával, megkeverjük, felöntjük kb. 7-8 dl vízzel. Sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel ízesítjük.
  3. Amikor újra forr, beledobjuk a burgonyát, a zöldpaprikát és a száraztésztát is, és együtt néhány perc alatt készre főzzük.
  4. A legvégén hozzáadjuk a paradicsomot és a petrezselyem zöldjét, de már nem forraljuk.
  5. A tojást a liszttel elkeverjük, és kanállal beleszaggatjuk a levesbe, kb. 5 percig főzzük a nokedliket,  és kész is van. Jó étvágyat kívánok hozzá!

BOLODÍTSD MEG GOMBÁVAL! KRUMPLILEVES LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE >>> 

13 LAKTATÓ ÉS OLCSÓ KRUMPLILEVES, A KOLBÁSZOSTÓL A SAJTOSIG >>> 

Megjegyzés

Gyors,finom leves.Ajánlom mindenkinek. - ditti56

Ezek is érdekelhetnek

Friss