Elkészítés: A csirkemellfiléket vékony csíkokra vágjuk előző este, és a páclébe tesszük, lefedjük, hűtőben érleljük.
A vegyes zöldséghez a zöldségeket megtisztítjuk, és falatnyi darabokra vágjuk. Egy hőálló tálba szórjuk, meglocsoljuk olívaolajjal, befűszerezzük, öntünk alá 1 dl vizet, majd alufóliával lefedjük, és 1 órán át sütjük 190 fokon. Majd lehúzzuk a fóliát, megkeverjük, és 10 percet pirítjuk még.
A pácolt csirkemellcsíkokat kevés vajon kisütjük, a sült zöldséggel tálaljuk, kevés reszelt sajttal is megszórhatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre