Elkészítés: 1. A sütés előtti napon a krémhez a tejszínt felmelegítjük (nem forraljuk), a fehér csokoládét megolvasztjuk benne, alaposan elkeverjük, lehűtjük, és 1 éjszakára hűtőbe tesszük.
2. A tésztához a tojásokat habosra keverjük a kristálycukorral. Óvatosan beledolgozzuk a kakaóporral elvegyített lisztet és 70 ml langyos vízzel elkevert olajat. Kivajazott kilisztezett tortaformában megsütjük. Kihűtjük és kettévágjuk.
3. A krémhez a lehűtött csokis tejszínt kemény habbá verjük. Megtöltjük és bevonjuk vele a tortalapokat, tetszés szerint díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre