Elkészítés: A puha margarint habosra keverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a fahéjjal és a tojások sárgájával. Majd hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet, és tejjel lazítjuk a tésztát. Végül óvatosan hozzákeverjük a habbá vert tojásfehérjéket.
A muffinpapírokat csak félig töltjük, hogy legyen hely a díszítésnek. 175 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük.
Ezután kivesszük a sütőből, és díszítjük a porcukorral kemény habbá vert tojásfehérjével és a meggyel, majd visszatesszük sülni. Ha megpirult a tojáshab, már készen is a finom süti!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre