Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyszerű forralt bor

15 perc
egyszerű
olcsó
2 adag

Elkészítés

  1. A bort egy bögrébe öntöm, beleteszem a cukrot, a mézet és a fűszereket.
  2. Reszelek bele a citrom és narancs héjából, és facsarok bele levet is. Összekeverem, állni hagyom.
  3. Mikróban felforrósítom, de nem forralom, hogy a szesz ne illanjon el, és az aromája se gyengüljön, a bögrét díszítem narancshéjjal. Öntök bele egy kevés brandyt.

Megjegyzés

Lassan jönnek a mínuszok és akkor majd jól jön a forralt bor. A paprikán és borson biztos többen is csodálkoznak, de nekem nagyon bevált. Szerintem próbáljátok ki, főleg akik szeretik a csípőset. A fotóhoz egy német készítmény palackját használtam fel, dekorációként. A Glühwein-ban a felírat szerint fahéj, szegfű, citrom és narancskivonat volt. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss