A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összeállítjuk, majd fóliába tekerve 30 percre hűtőbe tesszük. Ezután egy sütőpapírral bélelt 25 x 25 cm-es tepsibe nyújtjuk, villával megszurkáljuk és megkenjük lekvárral.
A tojást kettéválasztjuk, a sárgákat a cukorral fehéredésig keverjük, a fehérjét a sóval habbá verjük, majd lazán összeforgatjuk a kikevert tojássárgával, és óvatosan hozzákeverjük a kakaóval és a sütőporral elkevert diót és olajat. A masszát a lekváros tésztára simítjuk és 190 fokon tűpróbáig sütjük.
A pudingport megfőzzük a tejben. A vajat habosra keverjük a cukrokkal, majd tovább habosítjuk a kihűlt pudinggal. A krémet a kihűlt piskótára kenjük, a tetejét pedig kirakjuk a tejben megforgatott vajas keksszel. Folpackkal letakarva egy éjszakára hűtőbe tesszük, majd a kekszek vonala mellett felszeleteljük a süteményt, és a tetejét megszórjuk porcukorral.