Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkeszárny fűszeres bundában

60 perc
bonyolult
megfizethető
6 adag

Elkészítés

  1. A csirkeszárnyat alaposan megmossuk, majd papírtörlővel szárazra töröljük. Ezután besózzuk, és kb. fél órát állni hagyjuk.
  2. A tojáshoz hozzákeverjük a tejet és az áttört fokhagymát, majd hozzáadjuk a fűszerkeveréket, a mustárt és a Piros Aranyat, és alaposan összekeverjük.
  3. Ezután fokozatosan hozzákeverjünk annyi kukoricalisztet, hogy sűrű palacsintatésztát kapjunk.Az olajat egy serpenyőben felhevítjük.
  4. A csirkeszárnyakat kukoricalisztbe, majd a fűszeres palacsintatésztába forgatjuk.Ezután óvatosan az olajba tesszük, majd egy fedővel lefedjük. A lángot mérsékeljük és lassan, a húst többször átfordítva szép pirosra sütjük. Papírtörlőre szedjük, és melegen tálaljuk.

    CSIRKESZÁRNY - ROPOGÓSAN AZ IGAZI! >>> 

    ÍGY KÉSZÜL AZ EREDETI FŰSZERES CSIRKESZÁNY >>> 

Megjegyzés

Tálaláskor ízlés szerinti körettel és savanyúsággal tálaljuk. - kgizike

Ezek is érdekelhetnek

Friss