Elkészítés: A csirkemellet szeletekre vágjuk, egy kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel. A hússzeleteket lisztezzük, és kevés olajon átsütjük.
A gombamártáshoz a gombát megmossuk és felszeleteljük. A hagymát és a szalonnát apróra vágjuk.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a paprikát, 10-15 percet pároljuk, majd a liszttel és egy kevés vízzel elkevert tejföllel behabarjuk. 1-2 percet forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről.
Spagettit készítettem mellé köretnek. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre