Elkészítés: 1. A palacsinta hozzávalóit összekeverjük. 20 percet állni hagyjuk, majd kisütjük.
2. A töltelékhez az apróra vágott vöröshagymát az olajon megdinszteljük, rátesszük a megtisztított csirkemájat, borssal megszórjuk, és fedő alatt megsütjük. A sütés végén a paprikakrémet is hozzáadjuk, egyet-kettőt keverünk rajta, és kész is. Külön már nem sózzuk.
3. A gombamártáshoz az apróra vágott vöröshagymát az olajon megfuttatjuk, megszórjuk pirospaprikával, 1 dl vizet öntünk rá. Ezután rádobjuk a gombaszeleteket, a paprikakrémmel, sóval, borssal fűszerezzük, fedő alatt megsütjük. A tejfölt a liszttel és egy kevés vízzel összekeverjük, és a gombát behabarjuk.
4. A megsült májhoz keverjük a gombamártás 1/3 részét, és kézi botmixerrel pürésítjük.
5. A palacsinták közepébe teszünk a töltelékből, batyuként összefogjuk, újhagyma szárával összekötjük. Egy tányérra teszünk a tejfölös gombából, közepébe állítunk egy batyut. Jó étvágyat hozzá!