A csirkecombokat feltesszük főni annyi sós vízben, hoyg éppen ellepje. Amikor megfőtt, a bőrét legúzzuk, a húsát felcsíkozzuk. A levet félretesszük.
Kevés olívaolajon, egy serpenyőben megpároljuk a hosszában csíkokra vágott hagymát, megsózzuk, és hozzáadjuk a vékony csíkokra (julienne-re) vágott sárgarépát. Néhány kanállal locsolunk rá az előbb elkészített csirkehús alapléből, majd hozzáadjuk a csirkecsíkokat, a zöldbabot és a zöldborsót is. Frissen őrölt borssal, a csilipehellyel és a szétzúzott fokhagymával ízesítjük. Fedő alatt 5 percig pároljuk.
Mielőtt készre főne a ragunk, a felcsíkozott paprikát is beletesszük, és lassú tűzön rövid ideig főzzük együtt. A tortillalapokat száraz serpenyőben átforrósítjuk, majd rákanalazunk a raguból, feltekerjük, és tálaljuk.