A répát megtisztítjuk, egy kevés zöldjét rajta hagyunk. Megmossuk a zöldséget, majd forrásban lévő, sós vízben 2 percig főzzük. Ezután leöblítjük hideg vízzel.
A sajtot négy szeletre vágjuk. A sonkaszeleteket félbe szeljük. A zöldfűszereket megmossuk, szárazra töröljük, lecsipkedjük és finomra vágjuk a leveleiket. Az 1/4-üket összeforgatjuk a zsemlemorzsával.
A csirkemelleket megmossuk, szárazra töröljük, majd mindbe zsebet vágunk, és 1-1 szelet sajtot és sonkát töltünk beléjük. Megsózzuk, megborsozzuk a húsokat, és meghempergetjük őket a lisztben, a felvert tojásban, valamint a zöld fűszeres zsemlemorzsában.
Felhevítjük az olajat, és 12 percig, kis lángon sütjük rajta a töltött húsokat. Közben néhányszor megfordítjuk őket.
A főtt répát megforgatjuk a felforrósított vajon, azután hozzáadunk 2 ek vizet, és pároljuk a zöldséget 2 percig.
Összemelegítjük a tejszínt a túróval és a megmaradt zöldfűszerekkel, végül sózzuk, borsozzuk. Ezzel és a répával tálaljuk a cordon bleu-ket. A gerezdekre vágott citrommal díszítve kínáljuk.