Egy keverőtálban dolgozzuk össze a tojások sárgáit a 2 evőkanál porcukorral, a tejjel, majd a sóval és a 200 g finomliszttel. Hagyjuk 30 percig állni a masszát.
A tojásfehérjéket verjük kemény habbá, majd egy fakanál vagy egy habverő segítségével fokozatosan és óvatosan keverjük a lisztes-cukros masszához.
Egy nagyon teflonserpenyőben hevítsünk fel egy kevés olajat. Adagoljunk a serpenyőbe egy merőkanálnyi tésztát, és kezdjük sütni, mintha 1-2 cm vastagságú palacsintát készítenénk.
Ha a palacsinta egyik oldala már aranyszínűre sült, tegyünk a tepsibe egy kevés vajat, és fordítsuk meg a tésztát. Kis ideig süssük tovább, majd két fakanál segítségével szaggassuk nagyobb darabokra.
A mazsolát mossuk meg, majd a mandulaforgáccsal együtt szórjuk a tésztára. Rövid ideig süssük tovább.
Egy másik serpenyőben forrósítsuk fel a fagyasztott málnát, tegyük a császármorzsa tetejére, végül szórjuk meg porcukorral. Mindegy egyes adagot ugyanígy készítsünk el.