Elkészítés: 1. A lisztet a munkalapra szitáljuk és mélyedést nyomunk bele, a tojást hozzáadjuk. A vajat darabokban a liszt közepébe tesszük, a cukrot és a vaníliás cukrot beleszórjuk. Az egészet sima tésztává dolgozzuk.
2. A tésztát fóliában legalább 1 órára hűtőbe tesszük.
3. A tésztát a tortaforma nagyságának megfelelően kinyújtjuk. A kivajazott és morzsával megszórt formába tesszük, és a tészta peremét megemeljük.
4. A felezett barackokat lecsepegtetjük és a tésztán elrendezzük.
5. A túrókrémhez a tojásokat a cukorral és a citromaromával habosra felverjük. Először a túrót, majd az átszitált pudingport, végül a tejet keverjük hozzá.
6. A túrómasszát a tésztára terítjük, és előmelegített sütőben (elektromos sütő 180 fok, légkeverés 160 fok, gázhőfok 4.) a tortát kb. 50-60 perc alatt megsütjük. A kisült tésztát rácson hagyjzk kihűlni.
7. Díszítsük a tortát citromkarikákkal, hintsük meg porcukorral, és tálalásig tegyük hűtőszekrénybe.