Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Citromos csirkemell kapribogyóval

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, felhevített olívaolajon mindkét oldalát megpirítjuk, majd kivesszük.
  2. A visszamaradt olajat felöntjük a tejszínnel és a citrom levével, majd hozzáadjuk a kapribogyót is. Összeforraljuk, és ha kissé besűrűsödött, visszatesszük a mártásba a csirkemelleket, pár percig összefőzzük, majd megszórjuk friss petrezselyemmel. Salátával vagy rizzsel tálaljuk.

ZELLERSALÁTA HÁZI MAJONÉZZEL, KAPRIBOGYÓVAL>>> 

7 RECEPT CSIRKEMELLBŐL, AMIBŐL MINDENKI REPETÁZIK>>> 

12+1 POFONEGYSZERŰ TEPSIS HÚS HÉTKÖZNAP ESTÉKRE>>> 

 

Megjegyzés

A kapribogyó különleges íze igazán ellenállhatatlanná teszi ezt az ételt! - Noémii244

Ezek is érdekelhetnek

Friss