Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Búbos pulykamell II.

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst felszeleteljük, rostjait bevagdossuk, és sós tejben néhány óráig áztatjuk.

Közben olajon megpároljuk a reszelt vöröshagymát, s hozzáadjuk a vékonyra szeletelt gombát. Sóval, törött borssal, apróra vágott petrezselyemmel addig pároljuk, amíg a levét elfővi. A tűzről levéve hozzáadjuk a villával szétnyomkodott májpástétomot, és simára dolgozzuk 3 db tejbe áztatott, majd kifacsart zsemlével, sóval, borssal, majoránnával és 2 tojással.

A hússzeleteket leszűrjük, leitatjuk. Teflon sütőben kevés olajon megsütjük, s tűzálló tálra fektetjük. Mindegyikre egy nagy adag tölteléket teszünk. A teflon sütőben maradt pecsenyelével meglocsoljuk, a tetejére reszelt sajtot teszünk, s a sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss