Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Boros vaddisznópörkölt gombával

MME MME
90 perc
mester
költséges

Elkészítés

Elkészítés: A combot apró kockákra vágjuk, majd körülbelül fél óráig vízbe áztatjuk.

A vöröshagymát kockákra vágjuk, majd az olajon üvegesre dinszteljük. Hozzátesszük a fokhagymát, azután megszórjuk pirospaprikával, és vízzel felengedjük. A paradicsomot és a paprikát is felkockázzuk, és a pörköltalaphoz tesszük.

Ezt az alapot felforraljuk és belerakjuk a húst, ízesítjük sóval, borssal és babérlevéllel, majd főzzük.

Amikor a hús már majdnem megpuhult, hozzátesszük a csíkokra vágott gombát. Közben a borral locsolgatjuk az ételt.

Amikor a hús és a gomba is megpuhult, galuskával vagy főtt burgonyával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss