A csirkemellet nagyobb darabokra vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a kakukkfűvel.
Serpenyőben felforrósított olajban fehéredésig pirítjuk mindkét felét, hozzáadjuk a kézzel megroppantott fokhagymát és a fehérbort, majd néhány percig pároljuk. Ha a hús kellően megsült 2 vékony szelet vajat teszünk a serpenyőbe, hogy a szaftja besűrűsödjön.
Amikor a hús elkészült, egy másik serpenyőben olajat hevítünk, hozzáadjuk a felkockázott sárgarépát és sütőtököt, pár percig pirítjuk, majd beletesszük az apróra vágott padlizsánt, cukkinit és lilahagymát. Sózzuk, borsozzuk, néhány percig pároljuk, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát és a félbevágott koktélparadicsomot, végül készre pároljuk.