Elkészítés: A piskótához a tojások fehérjét a vízzel habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, majd keményre verjük. A tojássárgákat hozzákeverjük, majd a kakaóval és sütőporral elkevert lisztet is beleforgatjuk. A tepsit szilikonos sütőpapírral kibéleljük, a tésztát beleöntjük, elsimítjuk, és 180 fokra melegített sütőben 20 perc alatt megsütjük. A sütőpapírt levesszük róla, hagyjuk kihűlni.
A sziruphoz a vizet a cukorral felforraljuk, hozzákeverjük a rumaromát, és a kihűlt piskótát egy ecsettel bekenjük vele.
A krémhez a cukrot a kakaóval, a liszttel, a tojássárgával és a tejföllel simára keverjük, majd sűrűre felfőzzük. Amikor kihűlt, a vajjal habosra keverjük. A piskótára kenjük.
A tetejére a tejszínt kemény habbá verjük, és a krémre simítjuk. A cukrot a fahéjjal összekeverjük, és a tejszínre szitáljuk. Hűtőbe tesszük, 1-2 óra múlva tetszés szerint szeleteljük.