Elkészítés: Az alsó laphoz a tojássárgákat a porcukorral és a hideg vízzel habosra keverjük, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. Sütőpapírral bélelt tepsiben 160 fokon, lassú tűznél megsütjük.
A középső laphoz a tojásfehérjéket a porcukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a tortadarát is. Sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokra melegített sütőben megsütjük.
Az alsó laphoz a tojásfehérjéket a cukorral keményre felverjük, hozzáadjuk a tojássárgákat, a citrom reszelt héját és levét, valamint 4 evőkanál forró vizet. Jól kidolgozzuk. A lisztet a sütőporral összekeverjük, a masszába óvatosan beleforgatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
A krémhez a tejet a cukorral és a liszttel csomómentesre keverjük, sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük. A margarinnal és a citrom levével összekeverjük, jól kihabosítjuk, hűtőbe tesszük a tészta betöltéséig.
A vizespiskótára simítjuk a krém felét, befedjük a 2. lappal, rákenjük a maradék krémet, és befedjük a maradék tésztalappal.
Csokoládémázzal bevonjuk, de ez el is hagyható, így is szép, mutatós sütemény.