Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Barackos-ananászos marharagu

MME MME
60 perc
mester
költséges
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 40 dkg marhahátszín
  • 1 dl fehérbor
  • fél citrom
  • 2 db őszibarack
  • 1 db chilipaprika
  • 20 dkg ananász
  • 4 adag főtt barna rizs
  • A páchoz:
  • 3 gerezd zúzott fokhagyma
  • 3 evőkanál méz
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál barna cukor
  • 1 db lime apróra vágva
  • 1 evőkanál olaj
  • kakukkfű
  • bors

Elkészítés

Elkészítés: A pác alkotóelemeit összekeverjük, majd beleforgatjuk a vékony csíkokra vágott hátszínt, és 1 órát állni hagyjuk.

Egy serpenyőbe citromlevet csepegtetünk, majd beletesszük a bepácolt húst. Amikor a hús minden oldalról megpirult, felöntjük fehérborral, és fedő alatt készre pároljuk.

Miután a hús megpuhult, hozzáadjuk az apróra vágott chilit, a felcsíkozott barackot és ananászt, majd újra felforraljuk.

Barna rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss