1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük, közben pedig egy 25x25 centiméteres tepsibe sütőpapírt fektetünk. A tésztához összevegyítjük a száraz hozzávalókat, majd hozzákeverjük a nedves hozzávalókat is.
A masszát a tepsibe simítjuk, és kb 20 perc alatt (tűpróbáig) sütjük. Közben az öntethez felmelegítjük a sűrített tejet, hozzáadjuk a csokoládét és addig keverjük amíg fel nem olvad. Végül a likőrt is hozzákeverjük.
Ha a tészta megsült, még melegen, egy fakanál nyelével lyukakat szúrunk a tésztába és a lyukakba csurgatjuk az öntetet. Ezután teljesen kihűtjük.
A tejszínt a cukorral, kakaóval és a likőrrel habbá verjük és rásimítjuk a tésztára, majd a süteményt olvasztott csokoládéval megcsurgatva, tortadarával díszítjük.