Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Aszpikos szivárvány saláta

30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 4 főtt tojássárgáját villával összetörünk, elkeverjük a majonézzel és a tejföllel. A tojásfehérjét apró kockára vágjuk, és majonézes keverékhez adjuk a megfőzött, lehűtött mexikói zöldségkeverékkel.

A vízbe belekeverjüka zselatint, és a leveskockával felforraljuk, végül összekeverjük a zöldséges-tojásos krémmel.

Egy őzgerincformát fóliával kibélelünk, beleteszük a 4 szelet sonkát, ráöntjük a massza felét, kirakjuk a maradék 4 egész főtt tojással, majd a zöldséges keveréket elegyengetjük a tetején. Befedjük a maradék 4 szelet sonkával, betakarjuk fóliábal, és hűtőben néhány órát dermedni hagyjuk.

Tálaláskor tálcára borítjuk a megdermedt ételt, lehúzzuk a fóliát, és szeletelve kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss