Elkészítés: A májat megtisztítjuk és nagyjából kettévágjuk őket. Meglocsoljuk az olajjal, megszórjuk majorannával, borssal, és pár órát vagy egy éjszakát hagyjuk pácolódni.
A sajtot lereszeljük és a tejfölbe keverjük.
Egy tepsit kikenünk zsiradékkal, leteszünk egy sor krumplit, nagyjából az 1/4 részét. Sózzuk, majd rászeljük az alma felét, majd ismét egy sor krumpli, itt ott megpöttyözzük a sajtos tejföllel, majd erre tesszük a pácolt májat. Ezt befedjük megint egy réteg krumplival, almával, végül az utolsó réteg krumplival, és a tetejére kenjünk a maradék sajtos tejfölt.
Forró sütőben kb. 50 perc alatt összesütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre