Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 3 lapot sütünk
belőle.
Az almatöltelékhez az almát lereszeljük, és kevés margarinon megpároljuk, majd cukorral és fahéjjal ízesítjük.
A krémhez a puha margarint a cukorral jól kikeverjük és félretesszük. A tojást, a cukorral és a liszttel meg a vaníliás cukrokkal a tejben felfűzzük, folyamatos
kevergetés mellett. Kihűtjük, és a margarint cukorral is összekeverjük.
Az alsó lapra kenjük a krémet, rátesszük a második lapot, erre jön az az almatöltelék, befedjük a 3. lappal. A tetejét porcukorral hintjük meg.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre