Elkészítés: A tésztához a lisztben szétmorzsoljuk a margarint az élesztővel, hozzáadjuk a többi belevalót, rugalmas tésztát gyúrunk, letakarva pihentetjük, míg a töltelék elkészül.
A pudingport a csomagoláson olvasható utasítás szerint elkészítjük a tejjel. Kevergetve hűlni hagyjuk.
A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük.
A tésztát kikent 30x40 cm-es nagy tepsibe nyújtjuk, villával több helyen megszurkáljuk. A pudingot a tésztára kenjük, rászórjuk az áfonyát (fagyosan), és a sütőben kb. 30 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni.
A tejszínt kemény habbá verjük. A süteményt felszeleteljük, a tejszínhabbal és a mandulaforgáccsal díszítve kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre