Elkészítés: A tésztához a tejet meglangyosítjuk, összekeverjük egy pici cukorral, belemorzsoljuk az élesztőt, felfuttatjuk. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a sót, a cukrot, a sütőport, a tojást és a felfuttatott élesztőt, jól összegyúrjuk, majd 3 részre osztjuk a tésztát.
A töltelékhez mennyiségeket azért nem írtam, mert mindenki az ízlésének megfelelő mennyiségű tölteléket használ. Mi úgy szeretjük, ha jó sok töltelék van a tésztalapok között. A diót a cukorral és a vaníliás cukorral összekeverjük.
Egy gáztepsit kibélelünk sütőpapírral, az egyik tésztát tepsi méretűre nyújtjuk, belehelyezzük a tepsibe. A baracklekvárral ízlés szerint megkenjük, megszórjuk a diós-cukros keverékkel. Kinyújtjuk a második tésztát, és a tetejére helyezzük. Ezt a lapot is szintén jól megkenjük lekvárral, majd megszórjuk a diós-cukros keverékkel. A a harmadik tésztát is kinyújtjuk, és befedjük vele a tölteléket. Szobahőmérsékleten kb. 1 órán át pihentetjük.
Végül a tetejét villával megszurkáljuk, tejjel vékonyan lekenjük, és 150 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Addig sütjük, míg a teteje szép pirosra sül.
A tepsiben hagyjuk teljesen kihűlni, majd a tetejét olvasztott csokoládéval vagy házilag készített mázzal bevonjuk.