Elkészítés: A tészta hozzávalóiból elkészítünk egy kavart tésztát, majd sütőpapírral kibélelt tepsibe símitjuk, 200 fokon sütjük, míg elválik az oldala a papírtól. Eközben elkészítjük a túrókrémet: a margarint habosra kavarjuk a cukorral. A túrót összetörjük a citromhéjjal, majd belekavarjuk a margarint. Ha kihűlt a tészta, rásímítjuk. Majd elkészítjük a mázat. A pudingport a cukorral és 4-5 evőkanál üdítővel elkeverjük, majd ahogyan a pudingot szokás, megfőzzük. A túrókrém tetejére simítjuk. Vigyázzunk, mert hamar megszilárdul.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre