Elkészítés: Az apró kockára vágott füstölt szalonnát zsírjára pirítunk, belerakjuk az apró csíkokra vágott sertésszüzet, majd együtt pirítjuk, amíg a levét elfővi. Hozzáteszünk 1 kávéskanál mustárt, ugyanennyi paradicsompürét, pár percig pirítjuk vele, majd hozzáteszünk fél karikára vágott vöröshagymát, zöldpaprikát, friss paradicsomot, pár perc múlva szeletelt friss gombát, zúzott fokhagymát. Frissen őrölt borssal, köménymaggal, majoránnával és sóval ízesítjük. Pár percig pároljuk, nyakonöntjük a borral, és készre sütjük. Sült burgonyával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre