Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zsámboki csibészfalatok

60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: Az apró kockára vágott füstölt szalonnát zsírjára pirítunk, belerakjuk az apró csíkokra vágott sertésszüzet, majd együtt pirítjuk, amíg a levét elfővi. Hozzáteszünk 1 kávéskanál mustárt, ugyanennyi paradicsompürét, pár percig pirítjuk vele, majd hozzáteszünk fél karikára vágott vöröshagymát, zöldpaprikát, friss paradicsomot, pár perc múlva szeletelt friss gombát, zúzott fokhagymát. Frissen őrölt borssal, köménymaggal, majoránnával és sóval ízesítjük. Pár percig pároljuk, nyakonöntjük a borral, és készre sütjük. Sült burgonyával tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss