A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Olajban megpirítjuk a darált húst és a finomra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a bazsalikomot, a lisztet, a húslét, a paradicsomsűrítményt, és jól összedolgozzuk. Sózzuk, borsozzuk, majd közepes hőfokon, körülbelül 30 perc alatt készre pároljuk.
Egy tepsibe simítjuk a masszát, és rétegezünk rá 1-1 sor paradicsom- és cukkinikarikát.
Elkeverjük egy kevés tejben a keményítőt. A többi tejet felforraljuk, majd hozzáöntjük a keményítős tejet, és kevergetés mellett pár perc alatt besűrítjük. Levesszük a tűzről, és beledolgozzuk a joghurtot és a tojás sárgáját, majd a mártást ráöntjük a cukkinirétegre.
Meghintjük reszelt parmezánnal, és az előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.