Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Zöldségraguval töltött pöfeteg (glutén- és laktózmentes)

default user icon

Hozzávalók

  • 4 db óriáspöfeteg
  • 1 fej hagyma (nagy)
  • 1 db répa
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 4 db savanyú uborka
  • 2 dl szójatejszín (laktózmentes)
  • 1/2 kg burgonya
  • olaj
  • bors
  • őrölt kömény
  • rozmaring
  • szerecsendió

Elkészítés

    1. A burgonyát meghámozzuk, felkarikázzuk, és olajban kisütjük.
    2. Amíg a burgonya sül, apróra vágjuk a hagymát, és egy kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a gombák kivájt, feldarabolt belsejét, a nagylyukú reszelőn lereszelt répát, a karikára vágott savanyú uborkát, és a legvégén a felszeletelt fokhagymát is. A zöldségekre öntjük a szójatejszínt, és ha szükséges, némi vizet is, majd megfűszerezzük.
    3. Amikor már majdnem készre főtt a ragu, a kivájt gombákba kanalazzuk. A gombákat tepsibe állítjuk, öntjünk alájuk egy kevés vizet. Forró sütőben lefedve pároljuk őket kb. negyed óráig, majd pár percig fólia nélkül, hogy a tetejük megpiruljon. 
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin