Elkészítés: 1. Pörköltalapot készítünk: olajon üvegesre pirítjuk a hagymát. Félrehúzzuk a tűzről, rátesszük a pirospaprikát. Kevés vízzel felöntjük, és visszatesszük a tűzre. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel ízesítjük.
2. Először a vékony karikákra vágott sárgarépát tesszük bele, mert ennek kell a legtöbb idő, hogy megfőjön.
3. Pár perc múlva hozzáadjuk a kockákra vágott cukkinit, legvégül pedig a zöldborsót.
4. Belereszelünk 2 gerezd fokhagymát, és addig főzzük, míg az összes zöldség megpuhul (kb. 10 perc).
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre