Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Zöldségleves cipóban

Hozzávalók

  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 10 dkg zeller
  • 1 fej karalábé
  • 10 dkg káposzta
  • 10 dkg zöldborsó (fagyasztott)
  • 1,5 l zöldségleves-alaplé
  • 4 db cipó
  • 2 ek olaj
  • 1 ek vaj
  • frissen őrölt bors

Elkészítés

    1. Egy serpenyőben az olajat a vajjal együtt felforrósítjuk, és üvegesre sütjük rajta a megtisztított, felszeletelt hagymát. Hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott sárga- és fehérrépát, a zellert, a karalábét, valamint a megtisztított, vékonyan felcsíkozott káposztát, és néhány percig együtt pirítjuk. Megsózzuk és megborsozzuk, majd az alaplével felöntjük, és közepes lángon 20 percig főzzük. Végül beleszórjuk a felengedett borsót, és puhára főzzük.
    2. A cipók felső részét levágjuk, a belsejüket kicsipkedjük. Ezekben tálaljuk a forró levest. 
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin