Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldségleves cipóban

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. Egy serpenyőben az olajat a vajjal együtt felforrósítjuk, és üvegesre sütjük rajta a megtisztított, felszeletelt hagymát. Hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott sárga- és fehérrépát, a zellert, a karalábét, valamint a megtisztított, vékonyan felcsíkozott káposztát, és néhány percig együtt pirítjuk. Megsózzuk és megborsozzuk, majd az alaplével felöntjük, és közepes lángon 20 percig főzzük. Végül beleszórjuk a felengedett borsót, és puhára főzzük.
  2. A cipók felső részét levágjuk, a belsejüket kicsipkedjük. Ezekben tálaljuk a forró levest. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss