Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldséges-tonhalas tészta

30 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A tésztát kifőzzük.

A mártáshoz egy nagyobb serpenyőben pici olajon megpároljuk a felkockázott hagymát, összekeverjük a leszűrt tonhallal és a tejszínnel, sóval, borssal, reszelt szerecsendióval ízesítjük. Egy másik serpenyőben megpároljuk a zöldséget, majd összekeverjük előbb a mártással, majd a már zöldséges, tonhalas mártást a tésztával. Azonnal tálaljuk.

Megjegyzés

A fenti adagból 6 jó étvágyú embernek készíthető ízletes, gyors ebéd vagy vacsora. Bevallom, én a tonhal olaját nem, vagy csak részben használom fel. Inkább étolajban párolom a hagymát, de ez már egyéni ízlés kérdése. - zsuzskapm

Ezek is érdekelhetnek

Friss