Zöldséges tofunyárs

Hozzávalók

  • 40 dkg tofu
  • 8 db kisebb burgonya
  • 1 fej lila hagyma
  • 1 db piros húsú paprika
  • 1 db cukkini
  • 2 ek olívaolaj
  • A páchoz:
  • 2 ek ketchup
  • 2 ek szójaszósz
  • 1 ek magos mustár
  • 1 ek olaj
  • 1 ek méz

Elkészítés

    1.

    A páchoz keverjük össze a ketchupot a szójaszósszal, a mustárral, az olajjal és a mézzel. Ízesítsük sóval és borssal. A tofut vágjuk kockákra, tegyük a pácba, és rakjuk a hűtőbe legalább 1 órára. 

    2.

    A burgonyát hámozzuk meg, és sós vízben főzzük puhára. A hagymát negyedeljük, és szedjük rétegekre. A paprikát vágjuk nagyobb kockákra, a cukkinit szeleteljük fel.

    3.

    Húzzuk a lecsepegtetett tofut és a zöldségeket nyársakra, majd pirítsuk meg a felforrósított olajon. Közben locsolgassuk a páccal.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Magazin