Elkészítés: A tésztát lobogó, sós és enyhén ecetes vízben tettem fel főni. Mikor kész lett, leszűrtem.
Közben felkarikáztam a retket, kockákra vágtam a paprikát és a paradicsomot, apróra vágtam a fokhagymát és az újhagymát zöldjével együtt, majd kevés olívaolajon mindet megdinszteltem egyszerre (ha lett volna itthon sárgarépa, azt is biztosan karikáztam volna hozzá). Pár kanál vizet tettem hozzá, hogy jobban megpuhuljanak a zöldségek, majd mikor elforrta a levét, az átmosott tésztával együtt a serpenyőben átforgattam. Sót, borsot őröltem rá, majd elkevertem balzsamecettel és teriyaki szósszal.
Hűtés után tálaltam.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre