Elkészítés: A tésztát kifőzzük bő , sós vízben. A hagymát, fokhagymát megtisztítjuk és apróra felkockázzuk. A tisztított gombát nagyságnak megfelelően felezzük, negyedeljük. A sárgarépát hámozzuk, a cukkini két végét levágjuk, durva reszelőn lereszeljük. A vajat egy /nagyobb/ serpenyőben felforrósítjuk, benne a hagymát üvegesre pároljuk, majd beletesszük a fokhagymát, a gombát, és még 5 percig tovább pároljuk az egészet. Majd a húslevest és a fűszervajat is hozzáadjuk, amíg elolvad a fűszervaj, addig keverjük. A sárgarépát és a cukkinit is hozzátesszük, most fűszerezzük sóval, feketeborsal és kakukkfűvel, 5 percig tovább főzzük. Végül a csíkokra vágott főtt sonkával a kifőtt tésztához keverjük. Zöldsalátával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre