Elkészítés: A tésztát forró, sós vízben kifőzzük, leszűrjük, egy tálban félretesszük a felhasználásig.
A gépsonkát kisebb darabokra vágjuk. Vajon a zöldségféléket és a gépsonkát megpároljuk, ízesítjük borssal, sóval, házi paprikakrémmel, majd kevergetve készre sütjük. Összekeverjük a tésztával, hozzátesszük a tejfölt is, és azzal is összekeverjük, de a tejföl akár el is maradhat.
Egy hőálló tálat kivajazunk, morzsával megszórjuk, a káposztalevelekkel kibéleljük, és a zöldséges tésztát beleöntjük. A tetejét lekenjük egy kevés tejföllel, reszelt sajttal megszórjuk, és megsütjük 220 fokon 20 perc alatt.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre