A zöldségeket és az almát megtisztítjuk, majd felkarikázzuk és tepsibe tesszük.
A megtisztított halat beirdaljuk. Fokhagymakarikákat teszünk a résekbe, megpirítjuk a fenyőmagot és abból is teszünk az irdalásba. Megkenjük olajjal, és ízlés szerint megszórjuk fűszerpaprikával, ételízesítővel, majoránnával, a megmaradt fenyőmaggal, sóval. Rákanalazzuk a tejföl t a halra, majd beletesszük a tepsibe, és készre sütjük.
Földes Józsefné receptje 2014-es megyei szakácskönyvben jelent meg. Még egészségesebb, ha a hal belsejébe is teszünk különböző zöldségeket, például petrezselyem zöldjét, karfiolt, kaliforniai paprikát
A szobaszerű fürdők luxusát már nem csak elegáns hotelekben élvezhetjük. Néhány lakberendezési elem segítségével bárki megteremtheti otthoni wellnessközpontját.