Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Zöldséges-tejfölös karfiolleves

default user icon

Hozzávalók

  • 1 fej karfiol
  • 3 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 3 db burgonya
  • olaj
  • 3-4 tk pirospaprika (elhagyható)
  • bors
  • ételízesítő
  • 2 dl tejföl
  • 1 csapott ek liszt

Elkészítés

    1. A karfiolt rózsáira szedjük. A zöldségeket meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk.
    2. A zöldségeket forró olajon kicsit megpároljuk. A tűzről lehúzva hozzákeverjük a pirospaprikát, forró vízzel felöntjük, sóval, borssal és ételízesítővel fűszerezzük.
    3. Amikor megpuhultak a zöldségek, a levest behabarjuk a liszttel elkevert tejföl lel, újra felforraljuk, és tálaljuk.

      Még több leves >>> 

      Még több zöldségleves >>> 

      Karfiolos finomságok >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek