Elkészítés: A tésztát sütőben aranybarnára pirítjuk, majd sós vízben kifőzzük, leszűrjük.
A zöldségeket és a sonkát csíkokra a paradicsomot cikkekre vágjuk. A sonkacsíkokat wokban vagy serpenyőben kevés forró olajon megpirítjuk, hozzáadjuk először a sárgarépát, majd a paprikát és a póréhagymát, végül a cukkinit és a paradicsomot. Befűszerezzük, pár percig együtt pirítjuk. Ráöntjük a szójaszószt, 3-4 percig pároljuk, majd levesszük a tűzről. Úgy a jó, ha a zöldségek roppanósak maradnak.
Rátesszük a kifőzött tésztát, összeforgatjuk, azonnal tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre