Elkészítés: A hagymát nagyon apróra vágom, hozzáreszelem a kétféle répát, és olajon összepárolom. Hozzáöntöm a bort, és kis lángon hagyom összeérni az ízeket. Közben serpenyőben lepirítom a kockára vágott sonkát, majd ha kész, a hagymához teszem. Hozzárakom a krémsajtot, és addig kevergetem, amíg teljesen felolvad, majd hozzáöntöm a tejszínt. Összeforralom, sóval-borssal ízesítem, apróra vágott petrezselyemmel díszítem. Időközben kifőzöm a spagettit, és külön tálalom mindkettőt. (Aki szereti, tehet a szószba pár szem erdei barnagombát, csak javít az ízén.)
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre