Elkészítés: A 4 tojás sárgáját a majonézzel és tejföllel kikeverjük. A 4 tojásfehérjét apró kockára vágjuk, a zöldborsót és a sárgarépát belekeverjük.
A vízbe beletesszük a leveskockát, és 1 csomag étkezési zselatinnal összefőzzük. Mikor kihűlt, a majonézes zöldségekhez keverjük.
Egy őzgerincformát vagy kisebb tálkákat kibélelünk alufóliával, majd belefektetünk 4 szelet sonkát. Erre öntjük a massza felét, majd erre helyezzük egymás mellé a főtt tojásokat. A maradék masszát ráöntjük, majd befedjük vékony sonkával.
Néhány órai pihentetés után kifordítható és szeletelhető!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre