Keress receptre vagy hozzávalóra

 Zöldséges-sajtos tócsni

Hozzávalók

  • 30 dkg burgonya (lisztesre fövő )
  • 30 dkg cukkini
  • 12 dkg sárgarépa
  • 10 dkg ementáli sajt
  • 3 ek aprított petrezselyem
  • 2 db tojás
  • 4 dkg búzafinomliszt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • fűszeres só
  • bors
  • olaj a sütéshez
Főzz és nyerd
meg a nyaralásod!
Töltsd fel a kedvenc olasz receptedet, és
nyaralj Olaszországban a Mindmegette.hu
és a TDM Travel jóvoltából.

Elkészítés

    1. A meghámozott burgonyát, cukkinit, valamint sárgarépát durvára reszeljük, és összeforgatva besózzuk. Rövid ideig állni hagyjuk, majd a keletkezett lét óvatosan leöntjük.
    2. A reszelt zöldségeket elvegyítjük a sajttal, a tojásokkal és a liszttel, majd az összezúzott fokhagymával és sóval, borssal ízesítjük.
    3. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, és 2 evőkanálnyi adagokat teszünk bele a masszából. A halmokat a kanál domború felével laposabbra nyomkodjuk, és a tócsnikat mindkét oldalukon ropogósra sütjük.
A cukkinit maradék párolt káposztával helyettesítheted. Tálald a tócsnikat finomra vágott petrezselyemzölddel vagy snidlinggel megszórva!
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin