Elkészítés: Megpároltam a zellert kis sóval margarinon. A répát ugyanúgy, csak a marék rukkolát is rátettem. Ezután egy csomag újhagymát pároltam, rá a gomba, a bazsalikom, a majoránna, a bors, a só. Amikor kész, a réteslapokból tortaformát vágtam, sima ügy, ollóval. Kivajaztam a tortaformát és tettem alulra három lapot, rá a zellert. Megint lap, vajas/margarinos tejföl, gomba (lecsöpögetve), újra lapok, tejfölös cucc, majd a répás elegy. Lappal és felkarikázott mozzarellával fedtem be. Érdemes az oldalát is kibélelni maradék réteslappal, a széle a legfinomabb. Nagyjából 1/2 óra alatt lett kész, de másnap az igazi! Fokhagymás tejföl vagy teljesen sima tejföl megy hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre