Elkészítés: A burgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk, és félig megsütjük.
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, grill fűszkeverékkel megszórjuk, és kevés olajon elősütjük.
A zöldségeket vajon megpároljuk, ételízesítővel és borssal ízesítjük. A sajtot lereszeljük.
A tepsi aljára rakunk egy sor burgonyát, erre rárakjuk a hússzeleteket szép sorban. A húst betakarjuk a párolt zöldséggel, majd ismét egy sor burgonya következik. A végén megkenjük a tetejét tejföllel, és megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre