Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldséges quinoasaláta (glutén- és laktózmentes)

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A quinoát megfőzzük a csomagoláson olvasható leírás szerint. A hagymát felaprítjuk, egy kevés olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a felkockázott padlizsánt, és egy kevés vízzel puhára pároljuk.
  2. A megfőtt quinoát lehűtjük. A hagymás padlizsánt egy tálba szedjük, és hozzáadjuk a nyersen felaprított paradicsomot, uborkát, zöldhagymát és tofut. Végül hozzákeverjük a quinoát is.
  3. Megsózzuk, megborsozzuk, és meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal. 

Megjegyzés

Kiváló köret lehet, de könnyű vacsoraként, nyári ebédként is megállja a helyét. Én tükörtojással ettem. - zsofi.sziraki

Ezek is érdekelhetnek

Friss