Elkészítés: A pulykahúst felszeletelem, kissé átklopfolom, beleteszem egy enyhén kiolajozott tűzálló tálba, és jól megszórom a grill fűszerkeverékkel.
Ezután a zöldségeket és a gombát kevés olajon sóval, borssal és bazsalikommal, kevés vízzel épp csak egy kicsit összepárolom úgy, hogy a zöldségek még roppanósak maradjanak. Hozzáadom a tejföl felét is, majd mikor rottyant egyet, leveszem a tűzről, és az egészet egyenletesen elosztva ráteszem a pulykahúsra. Ráteszem a maradék tejfölt és a reszelt sajtot, majd lefedve közepes sütőben kb. 30 perc alatt puhára sütöm, a végén fedő nélkül a sajtot rápirítom.
Párolt rizzsel vagy burgonyakrokettel nagyon finom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre